Herpes, afte, gingivite, stomatite, retractii gingivale, leziuni provocate de aparate ortodontice, dupa orice interventia dentara - extractii, interventii, detratraj, rani ale gingiilor? Acum exista Cikaflogo

CIKAFLOGO crema gel 100 % naturală pentru orice problemă gingivală

Formula Cikaflogo își are originea de la o veche rețetă farmaceutică a cărei formulă a fost trasmisă din generație în generație de farmaciști, dar reformulată după cele mai moderne cunoștințe specifice în tratamentele gingivale.

Constituită doar din derivate 100 % naturale, Cikaflogo are o eficientă acțiune locală, fără nici o contraindicație sau efecte colaterale, indicată chiar și bebelușilor, femeilor însărcinate, persoanelor bolnave de diabet sau persoanelor în vârstă.

Dintre componentele sale de excepție enumerăm Acidul Ialuronic care este un important constituent fiziologic al țesutului conectiv, unde desfășoară în mod natural o acțiune anti-edemă, de refacere a țesuturilor, precum și o acțiune hidratantă și cicatrizantă.

Vitamina K este cunoscută pentru proprietățile sale anti hemoragice, utilă în cazul sângerărilor.

Coenzima Q10și vitamina E, datorită activității lor anti oxidante și anti radicală, sunt in gradul de a proteja țesuturile de efectele nocive ale speciilor radicale care se formează în mari cantități în timpul proceselor inflamatorii, cu acțiune de regenerant de țesut.

Gelul de Aloe Vera, bogat în polisacaride naturale, cu o înaltă compatibilitate cu cea a mucoaselor, îndeplinește o acțiune protectivă și crează un film protector, având o acțiune lenitivă și antiedemă.

Uleiuri esentiale de Cimbru si Chiparos – acțiune Antibacterică, vasoprotectoare și vasoconstrictoare
Tea Tree Oil (ulei de maleleuca – Arborele de Ceai) - Bactericid, fungicid și antiviral

 

Ingrediente: Apa, Aloe Barbadensis gel, Macadamia ternifolia seed oil, Tocopheryl Acetate, Triethanolamide, Carbomer, Propylene Glycol, Phytonadione, Ubiquinone, Hyaluronic acid, Imidazolidinyl urea, Sodium Dehydroacetate, Allantoin, Phenoxyethanol, Tymus vulgaris oil, Cupressus sempervirens oil, Trigonella foenum graecum extract, Centella Asiatica extract, Ethylparaben, Methylparaben, Maleuca alternifolia oil, Propylparaben, D-Limonene, Linalool, Eugenol

 

Indicații: De la cercetarea clinica dentara ia nastere un produs foarte avansat din punct de vedere tehnologic, dovedit extrem de eficient in orice afectiune gingivala datorita principiilor active 100 % naturale, selectionate pentru a acoperi varietatea de simptome ce caracterizeaza mici probleme gingivale si ale mucoasei orale cum ar fi: AFTE, GINGIVITE, STOMATITE, RETRACȚII GINGIVALE, LEZIUNI PROVOCATE DE APARATELE ORTODONTICE, DUPĂ ORICE INTERVENȚIE DENTARĂ (EXTRACȚII, INTERVENȚII DENTARE, DETRATRAJ SAU ABRAZIUNI, HERPES LABIAL SAU RĂNI ALE GINGIEI SAU MUCOASEI.

Doar CIKAFLOGO datorita actiunii sinergice a numerosilor principii activi conținute, poate să reducă DUREREA și să favorizeze cicatrizarea mucoasei orale datorită unei eficiente acțiuni mecanice lenitive și reparatoare datorită componentilor naturali cu actiune țintită.

Instrucțiuni de utilizare: Cikaflogo se aplică dupa ce ați efectuat o corectă igiena orală, într-un strat subțire.

Nu dă senzația de usturime, are un gust deosebit de placut, fiind incolor.
Este potrivit atât pentru adulți și copii pentru absența totală a contraindicațiilor. 
Vă recomandăm să folosiți Cikaflogo de 3 sau 4 ori pe zi sau mai mult, în funcție de necesitate, până la completa vindecare.

Pentru a accelera efectul de vindecare utilizând Cikaflogo, se recomandă înainte de aplicare, să mențineți zona tratată căt mai uscată, tamponând zona respectivă cu vată su un tampon.

Evitați atingerea ranei cu limba timp de cel puțin 2 minute pentru a permite gelului să acționeze la nivel local și să formeze un strat protector. Evitați să mâncați sau să beți lichide timp de cel puțin o oră după aplicare.

Avertizări:

Evitați utilizarea produsului în cazul hipersensibilității individuale față de produs sau față de unul dintre componentele indicate.

În cazul utilizării produsului de către copii cu vârsta mai mică de 2 ani, este necesar să fie adoptate măsuri de precauție necesare pentru a împiedica înghițirea produsului.

În cazul în care sintomele persistă consultați medicul d.voastră.

 

Produs de QuattroTi Srl, Via dei Maestri del Lavoro 120, 21010 Cislago (VA), made in Italy.

Unic importator și distribuitor în Romania: SC LIMAR MEDICAL DISTRIBUTION SRL, str V. Alecsandri 76,  617205,Gheraesti, Neamt, tel. 0725/897.106, www.limarmed.ro

 
 
Sunteți aici: Home Using Joomla! Using Extensions Components Content Component Article Category Blog Herpes, afte, gingivite, stomatite, retractii gingivale, leziuni provocate de aparate ortodontice, dupa orice interventia dentara - extractii, interventii, detratraj, rani ale gingiilor? Acum exista Cikaflogo